O nama

Sva naša vozila posjeduju asistenciju 24/7.

TH rent a car Sarajevo

Brinemo se da svako vaše putovanje bude ugodno

TH rent a car je firma koja se bavi iznajmljivanjem vozila sa i bez vozača. U našoj ponudi možete pronaći vozila s pet, sedam i devet sjedišta, s automatskim i manuelnim mjenjačem.

Sva naša vozila posjeduju asistenciju 24/7. Mogućnost preuzimanja vozila na željenim lokacijama širom Bosne i Hercegovine. Za sigurno putovanje do Vašeg željenog odredišta, na usluzi Vam stoji naše ljubazno osoblje 24/7.

About Image
Background Image
O TH rent a car Sarajevo

Naša usluga “RENT A CAR TH" je sve što Vam treba!

Dolazite u Sarajevo i potrebno Vam je vozilo na sarajevskom aerodromu bilo na kraći ili duži vremenski period po povoljnijim cijenama?

 

Sve što je potrebno učiniti jeste na našoj web stranici odabrati vozilo koje Vam odgovara, isti rezervisati bilo direktno preko web stranice, poziva na broj ili putem facebooka, instagrama ili whatsapp-a. Naše osoblje Vam se javlja i dogovara detalje i Vaše vozilo Vas čeka u dogovoreno vrijeme i na dogovorenom mjestu.

Ukoliko su Vam potrebne usluge VIP transfera zbog određenih konferencija, važnih sastanaka, događaja, poslovnih ili privatnih putovanja, nudimo Vam visoku kvalitetu uslugu s vozačem. U ponudi imamo…

U mogućnosti smo Vam organizovati transfere do željenih destinacija, pružajući komfor, povjerenje i sigurnost.

Za sva pitanja po pitanju VIP transfera, možete nas kontaktirati putem telefona, facebook, instagrama, emaila i whats up aplikacije.

Radujemo se budućoj saradnji.

Za sigurno putovanje do Vašeg željenog odredišta, na usluzi Vam stoji naše ljubazno osoblje 24/7.

TH reant a car za ugodno putovanje gdje poželite.

Pozovite nas

061 - 664 - 999